Мисија

Следејќи ја еволуцијата на пазарот на гурмански производи, го одбираме најдоброто Made in Italy - создадено со посветеност и љубов, со богата историја. Нудиме нови гурмански искуства од италијанската традиција за консументите со префинет вкус.

Визија

Да бидеме референтна точка за љубителите на италијанска гурманска храна и кафе. Да овозможуваме единствени искуства и животен стил преку моментите збогатени со италијанско јадење и пиење.