Вовед

Од самото основање, Toschi се поставува како еден од лидерите во производство на сирупи. Познат бренд, чиј исклучителен квалитет му носи постојан успех низ годините.

 

Достапни во 31 вкус (плус 8 кафе сирупи), сирупите Toschi за коктели се професионални производи, идеални за миксологија.

 

Користење специјален рецепт за коктели, моктели и „долги пијалоци“; широк спектар на класични и иновативни вкусови како калинка, лубеница, и рибизла.

 

Три нови вкусови: Агаве, ѓумбир, тутун.

www.toschi.it

 

www.facebook.com/Toschi-Vignola-358584487536634

Преземете ја брошурата